5 dolog, amit ne hagyjunk itthon, ha gyerekkel utazunk

Minden szülő pontosan tudja, hogy vannak olyan dolgok, amiket sosem hagyhat otthon, ha elmegy sétálni a gyerekkel. Ugyanígy megvannak azok a dolgok, amiket az utazás során elengedhetetlen magunkkal vinni. A kisgyerekek különleges teremtmények, hisz olyan gyorsan tudnak lenni, mint a villám, hangosak, mint egy mentőautó szirénája, és úgy tudnak sírni, mint egy újszülött. Ezért kell alaposan átgondolni, hogy minden nálatok legyen, ha családilag külföldre utaztok.

Felkészültnek lenni és tudni, hogy mibe vágjátok a fejszéteket, talán a legfontosabb dolgok és elengedhetetlenek, hogy gördülékenyen történjenek a dolgok. Azonban van sok kis apróság is, ami jobbá teheti az utazást. Mi történik, ha a gyerek elunja magát a repülőn? Mi lesz, ha épp egy hosszú séta alatt alszik el? Rengeteg kérdés és rengeteg cucc. Nézzük tehát végig, hogy miket kellene feltétlenül magatokkal vinni egy nyugodt nyaralás érdekében.

1. Valami, amivel gyorsabban tudtok mozogni.

Mindannyian tudjuk, hogy a reptéren rengeteg dolgot kell csinálni. Ott vannak a bőröndök, útlevelek, iratok, kis táskák, nagy táskák, stb. Az egész folyamat, hogy a repülőhöz jussatok elmondhatatlanul idegőrlő, de ha még van mellettetek egy izgő-mozgó apróság is, aki folyamatosan elszalad, vagy leül minden sarokban, teljesen kikészíthet bárkit. A legjobb választás tehát egy kimondottan utazásra tervezett babakocsi. Kicsi, kompakt babakocsi, ami ideális választás, ha repülővel utaztok, hiszen kézipoggyász méretűre csukható.

Ha a gyerek már túl nagy a babakocsihoz vihettek magatokkal olyan bőröndöt, amire rá tud ülni és azon gurulhat. Ezt a kis gurulós bőröndöt be tudják pakolni maguknak, játszhatnak vele vagy húzhatják maguk után. Ha elfáradnak, mi is tudjuk őket húzni rajta.

2. Szórakoztatás

A legjobb utazós játékok könnyűek, nem koszolnak és könnyen elcsomagolhatók a kézipoggyászba. Egy színező, kirakó, vagy kártyajáték mindig jó öltet. Ha szükségetek van több ötletre, kattintsatok a videónkra a YouTube-on.

3. Kedvenc alvóállatka

Amennyire jó dolog beszerezni néhány új játékos az utazáshoz, a túl sok újdonság is megterhelő tud lenni. Ha úgy gondolod, hogy a gyerek izgulni fog az utazás miatt, mindenképp vigyetek valamit otthonról, amiről tudjátok, hogy nyugtató hatással lesz rájuk. Lehet a kedvenc plüss, egy rongyosra olvasott mesekönyv, vagy egy olyan játék, amit otthon is előszeretettel elővesz. A kedves régi plüssmedvét szorongatva lehet, hogy megkönnyíti számukra a gépre szállást, ha izgulnak amiatt, hogy hova viszi majd őket és hogy fognak odaérni. Beszélhetnek a repülőről, magáról a repülőútról, vagy az új városról, hogy ne tűnjön többé olyan ijesztőnek.


4. Alapvető gyógyszerek

Az egyik legbiztosabb módja, hogy egy nap, vagy az egész utazás rémálomba forduljon, ha lebetegszik az egyik családtag. Ennél már csak az lehet rosszabb, ha az egész család lebetegszik. Mindig gondoskodjunk róla, hogy legyenek nálunk olyan orvosságok, amiket otthon is első körben használnánk. Azt, hogy mik lehetnek a leghasznosabb orvosságok, amit az útipatikába tegyünk, összegyűjtöttük nektek. A listát letölthetitek itt, gyógyszerésszel készült videónkat, pedig megnézhetitek itt.


5. Harapnivalók

Ha van nálunk egy kevés könnyen szállítható rágcsálni való, az mindig le tudja nyugtatni a kedélyeket, amíg lehetőségünk nyílik rendes étkezésre. Igyekezzünk a repülőtéren is egészséges harapnivalót találni, de semmi nem történik, ha a gyerekek esznek egy kis csokit vagy fagyit, hisz a nyaralásra mindig egy kicsit más szabályok vonatkoznak.

Tegyetek némi harapnivalót a táskátokba, mert sosem tudhatjátok, mikor jön közben valami két étkezés között és tolódik a következő lehetőség arra, hogy rendesen egyetek. Lehet, hogy késik a gép, vagy dugóba kerültök úton a szállodába, vagy csak egyszerűen több időt igényel a túra, amire elindultatok.

Tetszett a cikk?

Share on facebook
Oszd meg Facebookon
Share on email
Küldd tovább emailben

Írd meg véleményed

Bérelni menő!

Yoyo repülőgépre felvihető babakocsi bérlés

Tengerparti és balatoni nyaralások nélkülözhetetlen eszköze a strandkocsi!

Tavasztól-őszig a bringások kedvence a kerékpár utánfutó!

Iratkozz fel, hogy értesülj legújabb bérelhető termékeinkről!

Kapcsolat

  • +3620 380 9926
  • szia@babaguz.hu
  • 1136 Budapest, Pannónia utca 33.
  • Székhely: 2600 Vác, Damjanich u. 53. 10103056-04666000-01004001

© All rights reserved