Csodaszép új játékok kínálatunkban: bemutatjuk a NANA in the Nature márkát

Gyönyörű új játékokkal bűvölt üzletünk és webshopunk kínálata: megérkezett hozzánk a NANA in the Nature memóriajáték és számoló! A NANA termékeit azoknak ajánljuk, akik szívesen töltenek időt a természetben és igényes, különleges játékokkal szeretnék megismertetni gyermekeiket a növény- és állatvilággal.

A NANA in the nature megálmodói, Niki és Phila olyan fejlesztő játékokat terveztek, amelyek realisztikus képi világukkal a természetbe vezetik a legkisebbeket, miközben izgalmas feladatokon keresztül újabb és újabb ismeretek elsajátítására sarkallják őket.

Erdő-mező világa memóriajáték

Az Erdő-mező világa memóriajáték meseszép illusztrációival a természetbe kalauzolja gyermekeinket, miközben fejleszti memóriájukat és figyelmüket. A varázslatos képek magukkal ragadják a kicsik képzeletét, a hozzájuk tartozó szavak pedig segítik az olvasási készség fejlődését.

A szóolvasás automatizálásával megalapozzuk a későbbi szövegolvasást, az általános szóolvasási rutin kialakulását pedig természetesen sok-sok játékos, motiváló feladattal támogathatjuk leginkább.

Az Erdő-mező világa memóriajáték a természetességet, eredetiséget hivatott képviselni, népszerűsíteni gyermekeink körében. A csodaszép, realisztikus képek további beszélgetésre ösztönöznek olyan témákban, amelyek nem feltétlenül kerülnek szóba a modern otthonokban.

Erdő-mező világa számoló

Az Erdő-mező világa számoló a számok világába invitálja a kicsiket. A kártyák egytől tízig mutatják be őket az erdő-mező állatait és növényeit ábrázoló illusztrációkkal, hogy még élvezetesebb legyen a tanulás!

Ha a számolás már nagyon jól megy, további izgalmas feladatokat is rejtegethetnek a kártyák. Számoljuk meg például, hány darab makk jut a vadmalacoknak. Vajon mindegyik jól fog lakni?

Tetszett a cikk?

Megosztás itt: facebook
Oszd meg Facebookon
Megosztás itt: email
Küldd tovább emailben

Írd meg véleményed

Bérelni menő!

Yoyo repülőgépre felvihető babakocsi bérlés

Tengerparti és balatoni nyaralások nélkülözhetetlen eszköze a strandkocsi!

Tavasztól-őszig a bringások kedvence a kerékpár utánfutó!

Iratkozz fel, hogy értesülj legújabb bérelhető termékeinkről!

Kapcsolat

© All rights reserved