Három dolog, amit ősszel tegyél meg a tiszta babakocsiért!

Vegyél esővédőt!

Ugye nem kell bemutatnunk a szeszélyes őszi időjárást? Sokszor elindulunk egy jó kis sétára és hirtelen ránk szakad az ég. Az anyukák és kisebb gyermekek fel tudnak készülni egy esőkabáttal és gumicsizmával, de mi a helyzet a kis babákkal? A legjobb megoldás az esővédő! Kis helyen elfér, és pikk-pakk rá tudod rakni a babakocsira. Ne tartson titeket vissza, hogy nem tudjátok kiszámítani az időjárást, szerezzetek be egy esővédőt és irány a friss levegő! Ha esetleg eddig nem volt esővédőtök és az eddigi zivatarok károkat okoztak a babakocsitokon, bízzátok profikra a tisztítást!


Keress száraz helyet a tárolásra!


Nem is gondolnánk mennyire fontos a megfelelő tárolása a holmijainknak, de talán ennél is fontosabbak kis babáink eszközei. Számos baktérium és korokozó tud megjelenni, ha nem vagyunk kellően körültekintőek. Nézzük például a penészt. Az általános penészt nem kell bemutatnunk senkinek sajnos mindenki találkozik vele, azonban azt tudjátok, hogy kis babáink eszközein is meg tud jelenni? Sokszor észre sem vesszük, mégis rendkívül rossz hatással van az egészségünkre. Legkönnyebben úgy tudjuk megakadályozni, hogy száraz helyen tároljuk, amikor nem használjuk őket, így elkerülve a nedvesedés kialakulását. Azonban ha ezt nem tudtuk megoldani, újrahasználat előtt mindenképp ajánlunk egy alapos tisztítást és fertőtlenítést. 


Takarítsd el a nyár nyomait – válassz otthoni vagy profi teljes körű tisztítást


Fagyi, vattacukor, gyümölcslé? Ti is végigtudnátok mondani a nyári szezon teljes étlapját a babakocsitok foltjai alapján? Emiatt nem is kell szégyenkezni, hiszen kis babáink életük nagy részét itt töltik, miért is ne lehetne ennek nyoma? Azonban ha úgy érzitek ezek a foltok már túlmutatnak képességeiteken, akkor bízzátok a profikra! Mi kitisztítjuk és emellett ki is fertőtlenítjük őket, így tiszta lappal indulhattok neki az új szezonnak 🙂 

Tetszett a cikk?

Megosztás itt: facebook
Oszd meg Facebookon
Megosztás itt: email
Küldd tovább emailben

Írd meg véleményed

Bérelni menő!

Yoyo repülőgépre felvihető babakocsi bérlés

Tengerparti és balatoni nyaralások nélkülözhetetlen eszköze a strandkocsi!

Tavasztól-őszig a bringások kedvence a kerékpár utánfutó!

Iratkozz fel, hogy értesülj legújabb bérelhető termékeinkről!

Kapcsolat

  • +3620 380 9926
  • szia@babaguz.hu
  • 1136 Budapest, Pannónia utca 33.
  • Székhely: 1174 Budapest, Risztics J. utca 5. 2. 10101494-47402100-01005006

© All rights reserved