Ismerj meg minket

Babagúz – Babafelszerelés kölcsönző

Hogyan működik?

SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

Szállítás

Budapesten belül kiszállítás esetén eldöntheted, hogy ki és visszaszállítást is igénybe veszel-e. Ha csak egyik lehetőséggel élsz akkor 2000 forintos költséggel számolj, ha oda-vissza szállítást is kérsz 4000 Ft felárral kalkulálj. 

Személyes átvétel:
Személyes átvételre is lehetőséged van Átvételi Pontjainkon.

Vidéki szállításról érdeklődj az alábbi címen: szia@babaguz.hu

FIZETÉS & KAUCIÓ

Fizetni következő módokon tudsz:  Bankkártyával a Simplepay rendszerén keresztül valamint átutalással.

Kaució:
Minden esetben 40. 000 Ft kauciót kérünk készpénzben a babaholmi átadásakor, melyet vissza adunk, ha sértetlenül visszakaptuk a holmikat.

KÖLCSÖNÖZNI MENŐ

Szeretnénk úttörők lenni egy számunkra fontos témában: kölcsönözni menő! A világban járva azt tapasztaltuk, hogy míg Magyarországon sokan tartanak a babaeszközök kölcsönzésétől, külföldön ez már igazi mozgalom lett. Miért?

Megjegyzés: Természetesen nem minden babatermékkel kapcsolatban ajánljuk a kölcsönzést. A szobatisztasághoz, étkezéshez használatos dolgok egy része nem higiénikus a kölcsönzés rendszerében, így ehelyett ezekben az esetekben a vásárlást ajánjuk. Ehhez összegyűjtöttük nektek a kipróbált, kedvenc babatermékeinket, melyeket a webshopunkban elérhettek.

Ismerj meg minket

Fókuszban a család

Vállalkozásunk ötlete személyes élményeinkből indult: megtapasztaltuk, hogy kisgyermekkel utazni nagy kaland, de sokszor körülményesebb, fárasztóbb és sokkal több szervezést igényel. Babagúz azért jött létre, hogy szolgáltatásával megkönnyítse az utazó családok életét. Kiválasztjuk, leteszteljük és kölcsönözhetővé tesszük azokat a prémium babatermékeket, amelyek megkönnyítik a kisgyerekes utazást. Termékeinkkel az utazás kényelmessé és jól szervezetté válik: a váratlan helyezetek és kellemetlen pillanatok helyett élvezzétek azt, amiért elindultatok: a családi kalandot!

all you need package
pleasure guide

Kényelem, minőség, költséghatékonyság

Célunk, hogy segítsünk benneteket, családosokat abban, hogy könnyedebb, kényelmesebb és költséghatékonyabb legyen utazásotok. Lehetőségetek van tőlünk prémium minőségű, tiszta, biztonságos babaholmikat bérelni. Ha évente csak néhány alkalommal van szükségetek a kisgyerekek utazásával kapcsolatos eszközökre, akkor nem érdemes sok tízezret elkölteni például egy babakocsira vagy bőröndre, majd tárolni a padláson. Kölcsönözz inkább, amivel pénzt, időt és helyet is spórolsz – mi pedig segítünk megtalálni az ideális megoldást minden utazó család problémáira!

Téli havas sétákhoz a futóbabakocsik az ideálisak, repülős utazáshoz pedig a repülőre felvihető babakocsik, de miért lenne mindkettőből egy-egy minden családnak? Kölcsönzőnk kifejezetten utazás-fókuszú, vagyis olyan termékeket tudtok bérelni melyekre rövid időre vagy időszakosan van szükség és kifejezetten az utazást vagy az ott tartózkodást teszi kényelmesebbé. Eszközeinkkel családbaráttá tudjátok varázsolni a szállásotokat, autós és repülős utazásotokat komfortosabbá tehetitek, vagy megkönnyíthetitek nyári vagy akár téli szabadságotokat.

Íme egy kis ízelítő:

BÉRLŐINK MONDTÁK

Barbara Takács
Barbara Takács
Tovább olvasom
Elég drága egy futóbabakocsi ahhoz, hogy az ember kipróbálás nélkül beleugorjon a vásárlásba. Fruzsiék lehetővé tették nekem, hogy kipróbáljam. 1 hónapig volt nálunk a kocsi, és szerelem lett. Fruzsi kedves és segítőkész volt mindig, és rugalmas az átadás – átvételt illetően, ami nekem anno nagy segítség volt.
Melinda Tóth
Melinda Tóth
Tovább olvasom
Futóbabakocsit szerettem volna találni, amely a Babám kényelmét és az én céljaimat is tökéletesen kielégíti amellett, hogy ne legyen pénzkidobás a vége… Azonnal hívtam Fruzsit, akitől maximális körültekintéssel kaptam minden aggályomra felvilágosítást, majd a döntésem után egy futóbabakocsit is. A legjobbat javasolta nekünk, azóta meg is vettünk egy ilyet és a szerelem töretlen). A kölcsönző (Fruzsival!) a legjobb megoldás volt egy jó választáshoz! Köszönjük!

Személyes történetünk

Nyári Fruzsina vagyok, a Lottirose és a Babagúz márkák kitalálója. Férjemmel, Nyári Zsolttal és két gyermekünkkel imádunk utazni. A családi utazásaink alatt viszont megtapasztaltuk, hogy kisgyerekkel utazni sokszor nehézkes, fárasztó és rengeteg előkészületet kíván. Sokat gondolkodtunk azon, hogy hogyan tehetnénk a babás utazásokat könnyebbé és élvezetesebbé és ebből az igényből két márka született – hogy másoknak is segítsünk.

about us

A Lottirose a Budapestre utazó családos turisták segítője, míg Babagúz a kiutazó magyar családok utazását teszi könnyebbé babaholmi-kölcsönzőjével. Mindkét márka nagyon közel áll a szívünkhöz, hiszen saját tapasztalatainkból, kreatív ötleteinkből és abból a hozzáállásból született, amit mindketten vallunk: 100% lendülettel, lelkesedéssel és jókedvvel megoldani a váratlan helyzeteket! Ügyfeleink is ezt szeretik bennünk a legjobban – imádjuk a kihívásokat és nem ismerünk lehetetlent.

Hiszünk benne, hogy a Lottirose és a Babagúz nemcsak márkák, hanem a mi személyes, családi történeteink. Szeretnénk egy aktív, lelkes közösséget építeni, ahol az utazó családok rájöhetnek arra, hogy kisgyerekkel világot látni nem lehetetlen, csak kell hozzá egy kis segítség. Szolgáltatásunk mellett mindent megteszünk, hogy kiadványainkkal, videóinkkal és Youtube csatornánkon megosztott tippjeinkkel hozzájáruljunk ahhoz, hogy a családi utazás igazi kaland legyen.

Iratkozz fel hírlevelünkre Te is!
Így első kézből értesülhetsz a legfrissebb információinkról, eseményeinkről és praktikus baba-mama-gyerkőc tippeinkről!