Így legyen friss és tiszta babakocsid: segít a Flora MiniWash babakocsi-mosoda

Egy átlagos gyermek az első két évében közel 1400 órát tölt babakocsiban: utazik, sétál, eszik, alszik benne. A használat során a babakocsik komoly terhelésnek vannak kitéve: összegyűjtik a koszt, a lehetséges kórokozókat, megfordulunk velük rendelőben, boltban, közlekedési eszközökön, érintkezik más felnőttekkel és gyermekekkel is.

Ahogy a baba, úgy a babakocsi körül is mindig sok a teendő: friss édesanyaként szeretnénk, ha babánk környezete tiszta, szép állapotú és higiénikus lenne. Most Nyári Fruzsina babakocsi-szakértő, a Flora MiniWash alapítója oszt meg néhány tippet a babakocsik tisztításával kapcsolatban.

Koszos baba, boldog baba

A babakocsik csak a reklámokban tűnnek makulátlannak: aki sokat sétál, utazik, kalandozik babájával, az bizony összekoszolja a járgányt is – nincs ezzel semmi gond! A kulcs a megfelelő, rendszeres tisztítás és fertőtlenítés, amely biztosítja a mindennapi igényes használat mellett a hosszú távú értékmegőrzést is. Egy jól karbantartott babakocsi akár két-három babának is jó lehet, szép állapotban tovább- vagy eladható. A gondos tisztításhoz érdemes egy otthoni babakocsi-takarító szettet összeállítani, de ne spóroljunk az időnkénti teljes körű, professzionális tisztításon sem. 

Ne csak tisztítsuk, tároljuk is helyesen!

A babakocsi helyes tárolása nagyon fontos: ha nedves helyen, letakarás nélkül, koszos állapotban tároljuk, az jelentősen ront az állapotán és lerövidíti a használati idejét is. Keressünk babakocsinknak egy száraz, jól szellőző helyet, az otthoni takarítás után pedig minden alkalommal figyeljünk a teljes száradásra, hiszen a penész nem csak kellemetlen, de veszélyes is lehet.    

Merjünk segítséget kérni! Professzionális babakocsi-mosodánkat azért hoztuk létre mert pontosan tudjuk: az édesanyáknak rengeteg dolga van a baba körül, így sokszor kevesebb idő és energia jut például az eszközök tisztítására. Ezzel nincs is semmi gond, hiszen nem muszáj mindent magunk csinálnunk, bátran kérjünk segítséget a baba körüli gondosság bármelyik területén! 

Tetszett a cikk?

Megosztás itt: facebook
Oszd meg Facebookon
Megosztás itt: email
Küldd tovább emailben

Írd meg véleményed

Bérelni menő!

Yoyo repülőgépre felvihető babakocsi bérlés

Tengerparti és balatoni nyaralások nélkülözhetetlen eszköze a strandkocsi!

Tavasztól-őszig a bringások kedvence a kerékpár utánfutó!

Iratkozz fel, hogy értesülj legújabb bérelhető termékeinkről!

Kapcsolat

© All rights reserved