Milyen egy ideális városnéző babakocsi?

Utazásnál különösen fontos, hogy a célnak megfelelő babakocsit használjunk. De mi is a célunk?

Hogy minél többet meg tudjunk nézni a városból úgy, hogy az gyermekünknek ne legyen megterhelő, vagyis kényelmesen tudjon pihenni bármikor. Ha ezt szem előtt tartjuk, akkor akár alvás időben is tudunk cirkálni a városban a családdal.

rent stroller

Dönthető ülés

Ez az egyik legfontosabb, hiszen ülve nem lehet kényelmesen aludni, ráadásul 6 hó alatti babáknak mindenképp vízszintes pozícióban egészséges a babakocsizás.


Nagy kupola

Mivel egy kirándulás alkalmával nem feltétlenül tudjuk tartani az otthon megszokott napirendet, így lehet, hogy úton vagyunk déli napsütésben is, ezért különösen fontos a nagy napellenző kupola. Minél jobban óvja a babát a káros sugaraktól és adjon neki árnyékot. Már köztudott, hogy a textil pelenkás csipeszelős árnyékolással rosszabbat teszünk mint ha nem árnyékolunk, hiszen hőgutát kaphat a gyermek a meleg, levegőtlen kupola alatt.

Defektmentes kerekek

rent stroller

Ugyan én felfújható kerék párti vagyok, mivel kevésbé rázósak ezek a babakocsik, városnézéshez mégis a tömör kereket szeretem. Mégpedig azért, mert igen kellemetlen lehet, ha menet közben defektet kapunk és bringa szervízt kell keresgélni egy idegen városban, vagy esetleg babakocsi nélkül maradunk.


Könnyű irányíthatóság, kezelhetőség

Fontos, ha bemegyünk egy étterembe, boltba vagy tömegközlekedünk, akkor a babakocsival akár egyhelyben is meg tudjunk fordulni, ezért a bolygósítható kerekű kocsik a legpraktikusabbak. Könnyű összecsukás/kinyitás és kis súly is jól jön, mert lehet, hogy buszra le-fel kell emelni a babakocsit a benne szundikáló gyerkőccel.

rent stroller
rent stroller
rent stroller

Csomagtartó

rent stroller

Akinek gyereke van, általában a fél házat magával viszi még a sarki boltba is. Váltás ruha, pelenkázó motyó, snack, innivaló stb. Ha utazunk, akkor még a fényképezőgép és egyéb saját holmi is a táskába kerül. Ezért fontos, hogy minél jobban pakolható legyen a babakocsi, nagy kosárral rendelkezzen.

Kiegészitők

Azért, hogy este és szemerkélő esőben is úton lehessünk nyugodtan, érdemes magunkkal vinni egy szúnyoghálót vagy esővédőt, ami kis helyen elfér és nagyon jól jöhet ha elkap egy nyári zápor.

Tetszett a cikk?

Share on facebook
Oszd meg Facebookon
Share on email
Küldd tovább emailben

Írd meg véleményed

Bérelni menő!

Yoyo repülőgépre felvihető babakocsi bérlés

Tengerparti és balatoni nyaralások nélkülözhetetlen eszköze a strandkocsi!

Tavasztól-őszig a bringások kedvence a kerékpár utánfutó!

Iratkozz fel, hogy értesülj legújabb bérelhető termékeinkről!

Kapcsolat

  • +3620 380 9926
  • szia@babaguz.hu
  • 1052 Budapest Károly körút 16. földszint
  • Székhely: 2600 Vác, Damjanich u. 53. 10103056-04666000-01004001

Kövess minket

© All rights reserved