payment

Szállítási és fizetési feltételek

Szállítás

Személyes átvétel

Belváros

Személyes átvételre is lehetőséged van a Deák Ferenc téri Belvárosi Családi Csomagpontunkon, a 1052 Budapest, Károly körút 16. szám alatt a földszinten a belső udvaron. Kapucsengőn Lottiorse/ Luggage storage felirat van. (Csomagpontunktól a reptéri busz (100 as) 3 perc sétára található. )

Családi csomagpontunk egy kis játszó sarokkal, pelenkázóval és mosdóval felszerelt. 

Nyitvatartás: Hétfőtől-Vasárnapig 9:00-19:00

Repülőtér

Bérelt babaholmidat lehetőséged van átvenni a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtéren is. Csomagpontunk a hivatalos reptéri csomagmegőrzőben működik éjjel-nappal. Csomagpont elhelyezkedése: SkyCourt földszinti folyosón, a H porta bejárata mellett található.

Szállítás Budapesten belül

Budapesten belül kiszállítás esetén eldöntheted, hogy ki és visszaszállítást is igénybe veszel-e. Ha csak egyik lehetőséggel élsz akkor 2000 forintos költséggel számolj, ha oda-vissza szállítást is kérsz 4000 Ft felárral kalkulálj. 

Vidéki szállításról érdeklődj az alábbi címen: szia@babaguz.hu

Fizetés & Kaució

Fizetni következő módokon tudsz:  Bankkártyával a Simplepay rendszerén keresztül valamint átutalással.

Kaució

Minden esetben 40. 000 Ft kauciót kérünk készpénzben a babaholmi átadásakor, melyet vissza adunk, ha sértetlenül visszakaptuk a holmikat.

A kialakult egészségyügyi helyzetre való tekintettel belvárosi csomagpontunk átmenetileg zárva tart, személyes átvétel nem lehetséges.

A reptéri átadópontunk zavartalanul működik valamint kiszállítással teljesítjük a megrendeléseket!