London

Ország: Anglia
Város: London
Mit élveztek a gyerekek a legjobban a városban?
A rengeteg gyönyörű parkot, mókusetetést, szabadon sétálgató állatokat.
Kedvenc helyetek a városban?
Természettudományi Múzeum
Étterem, amit jó szívvel ajánlotok
Angus steak house. Több helyen van Londonban, mi a Piccadilly Circus mellettibe szoktunk menni. Mivel sok gyerekünk van, igen fontos szempont, hogy ebédidőben a gyerekek menüje ingyenes! Van etetőszék, gyerekbarát a mosdó.
Voltak-e kifejezetten gyermek programok, helyszínek, játszóterek?
Londonban rengeteg múzeum ingyenes, amik ráadásul kimondottan színvonalasak, így több napra össze lehet állítani minőségi programot alacsony költségvetésből. Rengeteg park van, játszóterekkel, hatalmas zöld terekkel.
Mi nem tetszett?
A metróból a babakocsizás nem túl kényelmes, hiszen a legtöbb helyen nincs mozgólépcső, így a lépcsőkön föl-le kell cipelni a babakocsit. Azért azt is hozzá kell tenni, hogy sokszor felajánlják, hogy segítenek.
Írj le bármit az utazással kapcsolatban, amit szívesen megosztasz és hasznosnak tartasz
Nagyon fontos infó gyerekekkel utazóknak, hogy a tömegközlekedés ingyenes a gyerekeknek. 5-10 éves kor között szülővel együtt utazva. 11-15, illetve 16+ korosztálynak igényelnie kell egy Oyster card-ot (megfelelő korosztálynak valót), amivel továbbra is ingyenes nekik az utazás. Pár éve vezették be egy új rendszert, ami turistaként rendkívül megkönnyíti a jegyvásárlást. Paypass-os kártyával egy érintéssel bent is vagyunk, amikor leszálltunk, azzal jövünk ki szintén egy érintésre. Ami még fantasztikus, hogy maximálták a napi díjat, így ha túl sokat utazunk, a költségeink akkor sem tudnak elszállni. Mivel Londonban a tömegközlekedés kiemelkedő, így roppant jól be lehet járni a város minden zugát. Amint említettem, sok múzeum ingyenes, érdemes ezekről tájékozódni az interneten. Ezen kívül sok olyan program van, amire online olcsóbb a jegy. Nekünk volt, hogy a jegyiroda mellett félreálltam, megvettem online a jegyet, majd bemutattam a pénztárosnak, így például fél áron hajóztunk le Greenwich-be. 😊

Tetszett a cikk?

Share on facebook
Oszd meg Facebookon
Share on email
Küldd tovább emailben

Írd meg véleményed

Bérelni menő!

Yoyo repülőgépre felvihető babakocsi bérlés

Tengerparti és balatoni nyaralások nélkülözhetetlen eszköze a strandkocsi!

Tavasztól-őszig a bringások kedvence a kerékpár utánfutó!

Iratkozz fel, hogy értesülj legújabb bérelhető termékeinkről!

Kapcsolat

  • +3620 380 9926
  • szia@babaguz.hu
  • 1136 Budapest, Pannónia utca 33.
  • Székhely: 2600 Vác, Damjanich u. 53. 10103056-04666000-01004001

© All rights reserved